PROJECT

LETTER FOUR, INC.- First Culver City Office

Culver City, CA

In building our Culver City office we wanted to keep it fun, affordable, sustainable, and unique, with a design aesthetic that speaks to our office ethos. We re-purposed OSB office barn doors from our downtown office to create open desks, adding our stamp to what is otherwise a ubiquitous building product. We installed a jute rope wall as way to define and separate the main space, while accentuating the room’s height. Using interesting pendant lighting and splashes of color throughout, our office feels vibrant and warm, with a mixed palette of materials, textures, and graphics.

In building our Culver City office we wanted to keep it fun, affordable, sustainable, and unique, with a design aesthetic that speaks to our office ethos. We re-purposed OSB office barn doors from our downtown office to create open desks, adding our stamp to what is otherwise a ubiquitous building product. We installed a jute rope wall as way to define and separate the main space, while accentuating the room’s height. Using interesting pendant lighting and splashes of color throughout, our office feels vibrant and warm, with a mixed palette of materials, textures, and graphics.


No items found.

Credits

Architect

Interior Design

Landscape Design

Builder

Photographer

Overview

Location

Culver City, CA

pROJECT yEAR

2017

Bedrooms

Full Baths

Partial Baths

Structure

Style

Square Foot

Press

Publications

Tags

No items found.

Similar Projects

No items found.
Check out our other work